Glazen deuren

Glazen deuren

Glazen deuren en deurgehelen

Soliver is gespecialiseerd in de fabricage van glazen deuren en diverse gepersonaliseerde glasconstructies.

Glazen deuren in uw huis 

U wilt spelen met ruimte? Altijd en overal?

Soliver biedt u volop die kans met glazen deuren in een schitterende maatvorm die helemaal in uw woonruimte past. Zo kunt u woonkamer en bureau in elkaar laten overvloeien en weer scheiden met een strakke, schuivende glaswand.

Of u maakt het nog speelser, met pivoterende binnendeuren.

Of u verbindt kamers met een glazen passerelle, die het licht tot diep in het hart van de woning laat doordringen.

Tansparante binnendeuren, halfmatte, volledig matte, gezandstraald deuren aan één of beide kanten, met deuren van Soliver hebt u de vrije hand om met ruimte te spelen.

Glazen deuren in uw zaak

U wilt klaar zien in uw zaken? Altijd en overal?

Soliver biedt u glazen deuren en wanden in een schitterende maatvorm die al uw werkruimtes opwaardeert. U laat het licht royaal naar binnen stromen via grote raampartijen onrechtstreeks via discrete deuren en handige glazen schuifwanden die afschermen, maar ook verbinden. Hoe dat licht gefilterd wordt, kiest u zelf. Soliver bezorgt u precies de zandstraling en matheid die u voor ogen had.

Deuren bekroond met het logo van de zaak, waarom niet? Zo weet elke medewerker en bezoeker in een oogopslag wie achter dit lichtend, levend voorbeeld staat.

Onze deuren worden voor u op maat gemaakt.

Het is onmogelijk u zomaar een prijs te geven voor 'een binnendeur'. Wij maken prijs voor 'UW' deur. U bepaalt immers zelf of u kiest voor schuifdeuren, pivoterende deuren (draaideuren), gezandstraalde deuren, een dubbele binnendeur of een deur met één of meerdere glazen zijpanelen en een bovenlicht. 

Ook voor de keuze van het deurbeslag bent u volledig vrij. Aluminium, koper, messing, vernikkeld, wit, bruin, standaard ral kleuren of niet standaard kleuren zijn allemaal mogelijk voor uw binnendeuren en/of bevestigingspanelen. Hetzelfde geldt voor sloten en krukken.

Onze vertegenwoordigers staan u bij met raad en daad. Wij komen langs om alle mogelijkheden met u door te nemen en u volledig vrijblijvend onze beste prijs aan te bieden. Voor meer info, contacteer ons.

Of kom gerust een kijkje nemen in onze showroom.