Automatische schuifdeuren

Automatische glazen deuren

De geavanceerde microprocessor van de SOLIVER AUTOMATIC DOOR stuurt en regelt het krachtige, geruisloze aandrijfmechanisme. De automatische deuren zijn standaard uitgerust met twee digitale hyperfrequentie detectoren - één voor binnen en één voor buiten - die feilloos elke beweging binnen hun detectieveld onmiddellijk aan de processor signaleren. Het detectieveld kan in een handomdraai worden gewijzigd via de afstandsbediening.

Het systeem kan echter ook probleemloos reageren op fotocellen, drukschakelaars, infrarood sensoren, centrales of een sleutelschakelaar met cilinderslot. Op aanvraag kunnen speciale, op maat gemaakte impulsgevers worden geleverd, zoals een slot met klaviercode, een codekaartlezer, afstandsbediening of aansluiting op een domotica netwerk.

Een SOLIVER AUTOMATIC DOOR kent geen grenzen. De microprocessor en het aandrijfmechanisme zijn op alles voorbereid. Dubbele of enkele deuren, links of rechts openschuivend, telescopisch inschuivende elementen of hoekelementen, met afzonderlijk geprogrammeerde deuren: het maakt niets uit. Eén enkel aandrijfmechanisme volstaat voor elke toepassing en de processor is voorgeprogrammeerd in functie van het type en het gewicht van de deuren.

Vanzelfsprekend is het uitgesloten dat er ooit iets of iemand tussen de schuifdeuren of tussen deur en wand gekneld raakt. Het systeem is immers zo gevoelig en zo intelligent dat het ogenblikkelijk en gepast op de geringste weerstand reageert. Als de stroom uitvalt, blijft SOLIVER AUTOMATIC DOOR op trage snelheid functioneren dankzij een optionele ingebouwde noodbatterij. Ook na het opgebruiken van de noodbatterij, blijft de SOLIVER AUTOMATIC DOOR beveiligd. In dit geval treedt het elektromagnetisch slot in werking. Dat betekent dat de deur open of gesloten blijft, zoals de klant verkiest.

Foto's: klik hier

Mogelijkheid tot opmeting, levering en/of plaatsing.

Info

Voor meer (technische) info: contacteer onze specialisten.