Over Soliver

Over Soliver

Soliver staat met zijn meer dan 60 jaar ervaring aan de top van de onafhankelijke producenten van veiligheidsglas voor de automobielsector en bouwindustrie.

Door non-stop op zoek te gaan naar nieuwe uitdaging, gecombineerd met een voortdurende uitbreiding van de knowhow en heel wat doorzettingsvermogen, is Soliver er in geslaagd uit te groeien tot wat het vandaag is: de enige onafhankelijke producent van veiligheidsglas voor de automobielsector in Europa en een vaste waarde in de glaswereld, specifiek voor de bouwindustrie.

In de automobielsector behoren heel wat befaamde autoconstructeurs tot onze directe klanten: Audi, VW, Opel, BMW, Mercedes, Lamborghini, Renault Trucks, Volvo Trucks, enz...

In de bouwindustrie is Soliver actief in verschillende marksegmenten. Tot onze klanten behoren zowel glazeniers, fabrikanten van ramen en deuren, openbare diensten, banken, winkels alsook particulieren.

Soliver Rumbeke is speciaal uitgebouwd om een maximale flexibiliteit te verkrijgen voor de productie van veiligheidsglas: glazen deuren, inbraakwerend en kogelwerend glas

Er wordt voor u op maat gewerkt in alle mogelijke vormen en afmetingen en dit tegen een uitzonderlijke kwaliteit.